O nama

Kako smo počeli?

2019 godine dobio sam nekoliko ponuda za izradom web strane, logotipa itd. u početku sam odbijao sve takve projekte jer to nije bio dio moje ponude.

Zatim sam upoznao fenomenalne ljude koji su bili dobri u ovim oblastima i onda smo zajedno prhvatali sve izazove. Nismo ni slutili da ćemo doći do ovako velikog tima i viskog stepena.

 

Prve dvije godine poslovanja su bile 100% na preporuku, dakle nismo imali naziv firme,nismo imali svoj sajt, nismo pustali reklame. Jednostavno bi klijenti na preporuku predhodnih klijenata toliko dolazili da nismo imali kapaciteta da prihvatamo sve projekte. Nakon toga smo počeli sa širenjem tima, kako bi smo bili spremni na veće projekte, kako bi sve klijente ispoštovali kvalitetom, ažurnošću, vremenom itd.

Proširivanjem tima proširili smo i spektar usluga koje nudimo našim kljentima pa od usluga izrade web sajta i usluga grafičkog dizajna došli smo do desetine usluga pa čak i proizvoda koje nudimo našim kljentima a sve u cilju unapređenja poslovanja našim klijentima.

Danas je naš tim spreman na sve izazove, vodimo mega projekte ogromnih kompanija i ono što nam je najdraže jeste povjerenje između klijenata i našeg tima, trudimo se i gotovo uvijek oduševimo klijente svojim idejama, planovima, marketing strategijama, dizajnima, savjetima i mnogim drugim.

Idalje imamo potrebu za širenjem tima sa kvalitetnim i odgovornim ljudima, koji su postali rijetkost ali zahvaljujući takvim mi smo ponosni na sposobnosti i odgovornost našeg tima.

Cilj nam je da podržimo i pomognemo mala i srednja preduzeća, da olakšamo velikim firmama i da zajedno gradimo bolju online budućnost.

Česta pitanja?

Pošto sajt?

Cijena web sajta zavisi od mnogo mnogo faktora kao što su rok izrade sajta, kvalitet, funkcionalnost, prilagodljivost, težina sajta, tekstovi, slike i još mnogo toga. Prije nego dobijete ponudu sa cijenom za vaš projekat trebamo obaviti bar jedan razgovor u kojem bi razgovarali o svim karakteristikama sajta i nakon toga mi izračunemo koštanja i javimo se sa našom ponudom koja sadrži cijenu, rok izrade, karakteristike sajta itd. Bujrum javite se pa ćemo se za cijenu lako dogovoriti xD

Pokrećem biznis ne znam odakle da počnem?

Prije pokretanja bilo kojeg biznisa ili projekta dobro je imati plan, u ovom slučaju biznis plan, takvim planom će te uštedeti mnogo vremena, novca i olakšaćete sebi poslovanje i računaćete na sve rizike prije nego se dogode. Mi vam i tu možemo pomoći možemo kreirati biznis plan i napraviti strategiju poslovanja gde bismo detaljno objasnili šta vam je prvo potrebno i odakle da počnete.

Radite li održavanje web sajta i poslovnih profila na društvenim mrežama?

Naravno, održavanje web sajta nudimo uz svaki kreirani web sajt jer smatramo da je ispravno održavanje web sajta bitnije od same web strane bez državanja. Trenutno radimo održavanje web sajtova i poslovnih profila na Fejsbuku i Instagramu. A cijene održavanja ovise o zahtevnosti održavanja.

Da li vi možete voditi marketing kampanje za moju firmu?

To nam je omiljena oblast, u toj oblasti kreiramo specijalne reklame i vodimo marketing kampanje koje daju rezultate našim klijentima. Verujemo da uz naš tim vaše plaćene reklame mogu doneti puno više profita od običnih reklama.

Koliko košta logo?

Logo je besplatan ukoliko dogovorimo izradu sajta, vođenje društvenih mreža izradu softvera ili neku drugu uslugu.

Mogu li se reklamirati na vašem sajtu?

Uspešno smo na ovoj platformi kreirali tu mogućnost da se naši klijenti a i ostali mogu reklamirati putem našeg sajta, time dobijate puno više sa puno manje uloženog truda i vremena. Platforma je osmišljena da vam sa što manje uloga daje puno benefita. Isprobajte našu platformu pa javite utiske 😀